Η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ θα παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση.

Οι δύο πιο ξεχωριστές ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής σκηνής, η Ευρυδίκη και η Τζώρτζια Κεφαλά των ΜΠΛΕ, ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στον «Σταυρό του Νότου Plus» από τις 3 Δεκεμβρίου.

Η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, μας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα – έκπληξη, ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες.

Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των ΜΠΛΕ, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική frontwoman Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

«Άκου Τη Ζωή» είναι ο τίτλος του νέου ντουέτου που ετοιμάζουν πυρετωδώς στο στούντιο οι ΜΠΛΕ και το δεύτερο που θα κυκλοφορήσει με τις φωνές της Ευριδίκης και της Τζώρτζιας.

Το πρώτο ντουέτο κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για τη διασκευή του «Πόσο Λίγο Με Ξέρεις», σε μουσική και στίχους Γιώργου Θεοφάνους, η οποία πήρε πολύ καλές κριτικές και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και ΜΠΛΕ, αποζημιώνοντας τους θαυμαστές και των δύο, που ζητούσαν επίμονα – εδώ και πολύ καιρό – αυτήν τη συνεργασία.

Ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στον «Σταυρού του Νότου Plus», βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση και την αγάπη της Ευρυδίκης και των ΜΠΛΕ για τη μουσική.

Ζήστε μαζί τους τη στιγμή από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Ευρυδίκη & ΜΠΛΕ

Από τις 3 Δεκεμβρίου & Κάθε Σάββατο

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Ώρα Έναρξης: 22:30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.
Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

ΠΗΓΗ