Η Ηρώ Σαΐα σε ένα πρόγραμμα με κλασικά τραγούδια που άφησαν ιστορία.

Η Ηρώ Σαΐα μαζί με μια παρέα εννέα σπουδαίων μουσικών έρχονται για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος για να στήσουν ένα «Πάρτυ Λαϊκό».

Τα Σάββατα 6 & 13 Μαΐου θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα με κλασικά τραγούδια, από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής – και όχι μόνο – που άφησαν ιστορία.

Τραγούδια που γνωρίζουμε και αγαπάμε με φρέσκια ενορχήστρωση από τον Νεοκλή Νεοφυτίδη και διάθεση για ερμηνευτικές απογειώσεις.

Διαφήμιση

Τραγούδια που δημιουργούν ατμόσφαιρα και συναισθήματα με ένα πρόγραμμα που στο πρώτο μέρος βγαίνει και εκτός συνόρων, απρόσμενα και εξωτικά, για να καταλήξει στο
δεύτερο μέρος.

Στα δικά μας ρεμπέτικα και λαϊκά με τη μοναδική και γνήσια πενιά του Γρηγόρη Βασίλα και τον μοναδικό τρόπο που ερμηνεύει η Ηρώ Σαΐα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο, τραγούδι, ενορχηστρώσεις), Γρηγόρης Βασίλας (μπουζούκι, τραγούδι), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρες, τραγούδι), Γιώργος Νικόπουλος (κιθάρα, τραγούδι), Τάκης Βασιλείου (κρουστά), Γιώργος Βεντουρής (κόντρα μπάσο), Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), Γιάννης Δίσκος (πνευστά) και Στέφανος Χατζηαναγνώστου (πνευστά).

Η Ηρώ Σαΐα για δυο μοναδικές βραδιές στο Θέατρο Άλσος τα Σάββατα 6 και 13 Μαΐου.

Η Ηρώ Σαΐα είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Νέου ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη και του τμήματος σπουδών Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Παράλληλα σπούδασε φωνητική στο Εθνικό Ωδείο.

Ξεκίνησε να εμφανίζεται στο θέατρο από το 2004, ενώ από το 2005 ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι με την πρώτη της συνεργασία να είναι με τον Ορφέα Περίδη. Η Ηρώ Σαΐα έγινε μέλος των Σπείρα – Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη.

Φυσικά η πιο σταθερή συνεργασία της ζωής της είναι με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Πληροφορίες

Ηρώ Σαΐα
«Πάρτυ Λαϊκό».

Σάββατα 6 & 13 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21:00

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4, Κυψέλη
Πεδίον του Άρεως

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
210 8831487 & 210 8227471

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο του viva.gr, τα καταστήματα Public και στα ταμεία του θεάτρου.

ΠΗΓΗ