Το τραγούδι είχε ξεχωρίσει από το live unplugged που είχε γυρίσει η Ιουλία Καλλιμάνη το καλοκαίρι.

Η Ιουλία Καλλιμάνη, η ταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζει το νέο της single και music video «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» και εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Platinum.

Το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» είναι ένα άκρως εκρηκτικό τραγούδι.

Τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο παραγωγός των επιτυχιών ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους ο Γιάννης Κωνσταντίνου.

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης και γυρίστηκε στο ιστορικό «Μπάγκειον», με την Ιουλία Καλλιμάνη να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» έχει αγαπηθεί από το κοινό πριν την κυκλοφορία του, καθώς είναι ένα από τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν στο special live unplugged της Ιουλίας Καλλιμάνη το καλοκαίρι.

Μέσα σε 48 ώρες, το medley μπήκε στις τάσεις του YouTube όπου μετρά σχεδόν 3 εκατομμύρια views, ενώ έγινε viral στο ΤikTok, με χιλιάδες βίντεο και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Εν τω μεταξύ, αυτή την περίοδο η Ιουλία Καλλιμάνη ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης, καθώς θα ηγείται στο «Tokyo Theater Athens» και οι live εμφανίσεις της σίγουρα θα γίνουν talk-of-the-town στη νυχτερινή Αθήνα.

ΠΗΓΗ