Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή δηλώνει «Ασφαλώς Και Μπορώ» στο νέο single της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με ένα λαϊκό τραγούδι που περνάει ένα δυνατό μήνυμα και προβλέπεται να μπει αμέσως στη λίστα των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών της.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» είναι ένα χασάπικο του σήμερα, με την εξαιρετική και αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή.

Διαφήμιση

Στο νέο τραγούδι της, η Καίτη Γαρμπή προχωρά ταυτόχρονα σε μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη.

Τη μουσική του «Ασφαλώς Και Μπορώ» υπογράφει ο Νίκος Τερζής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια, όπως το «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» το «Βιάστηκα» και το «Όταν Σε Χρειάζομαι».

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του Γιάννη Κότσιρα.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» είναι το πρώτο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή για τη φετινή χρονιά και το πρώτο τραγούδι της μετά τη συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο στην επιτυχημένη επανεκτέλεση του τραγουδιού της «Τρυφερότητα» το 2022.

Το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τη Δευτέρα 24 Απριλίου.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Πέμπτη 27 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα και το music video που θα ντύσει με εικόνα το τραγούδι.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ