Η Κατερίνα Κόρου μοιράζεται το νέο τραγούδι της με τον Γιώργο Νταλάρα.

Η Κατερίνα Κόρου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Θα Ζήσω», σε δικούς της στίχους και μουσική.

Την ερμηνεία μοιράζεται με τον Γιώργο Νταλάρα στη δεύτερη φωνή και είναι αυτό αξιοσημείωτο γεγονός, καθώς ο αγαπημένος ερμηνευτής την καθοδήγησε και τη βοήθησε στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

Το τραγούδι «Θα Ζήσω» αποτελεί τον προάγγελο του ολοκληρωμένου δίσκου της Κατερίνας Κόρου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε CD από το Ogdoo Music Group και θα έχει τον γενικό τίτλο «Το Τραγούδι Μου, Αλήθεια».

Η Κατερίνα Κόρου έχει σπουδαία πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή, τόσο ως ερμηνεύτρια όσο και ως τραγουδοποιός. Κόρη του θρυλικού δεξιοτέχνη του βιολιού Γιώργου Κόρου συνεχίζει επάξια τη μουσική παράδοση της οικογένειας.

Τραγούδια της που έγιναν μεγάλες επιτυχίες έχουν ερμηνεύσει οι Γλυκερία, Πασχάλης Τερζής, Τόλης Βοσκόπουλος, Τζένη Βάνου, Χαρούλα Λαμπράκη, Λευτέρης Πανταζής, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Αντύπας, Γιώργος Γερολυμάτος, Αθηναϊκή Κομπανία και πολλοί άλλοι.

Η Κατερίνα Κόρου είναι μία σημαντική ερμηνεύτρια, με ξεχωριστή χροιά και εκφραστικότητα, στοιχεία που αναδεικνύονται τόσο στο τραγούδι «Θα Ζήσω» όσο και σε ολόκληρο το άλμπουμ που η κυκλοφορία του θα ακολουθήσει.

Το «Θα Ζήσω» με την καθοριστική συμβολή του Γιώργου Νταλάρα και τη γνωστή του μαεστρία (και) στις δεύτερες φωνές, αποτελεί μία ευτυχή δημιουργική στιγμή της τραγουδοποιού, που υμνεί την προαιώνια ανατρεπτική δύναμη της αγάπης, ως μία θεία αίσθηση αθανασίας, που καταργεί τη φθορά του χρόνου.

Το τραγούδι «Θα Ζήσω» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΠΗΓΗ