Η Κατερίνα Λιόλιου εντάσσεται και δισκογραφικά στην Panik Records.

Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει με χαρά στην οικογένειά της την Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε παρουσία της ομάδαας της εταιρείας και σε κλίμα ενθουσιασμού.

Η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία ανήκε ήδη στην Panik στο κομμάτι του management και των lives, εντάσσεται πλέον και δισκογραφικά στη No. 1 ελληνική δισκογραφική εταιρία.

Διαφήμιση

Η Panik Records και η Κατερίνα Λιόλιου είναι ήδη πανέτοιμες να μοιραστούν με το κοινό το πρώτο από τα κοινά τους σχέδια, ένα τραγούδι – έκπληξη που θα κυκλοφορήσει σύντομα και, σίγουρα, θα συναρπάσει.

Η Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στην ηλικία των 10 ετών, κάνοντας μαθήματα ακουστικής κιθάρας και πιάνου. Μαζί με φίλους της δημιούργησε το συγκρότημα Chic ‘n’ Blues, με το οποίο εμφανίστηκε στο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ School Wave και στη συνέχεια σε μουσικές σκηνές της γενέτειράς της, της Θεσσαλονίκης.

Το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από το «The Voice of Greece», το 2014, όπου στα Blind Auditions έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν, επέλεξε να μπει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Από τότε άρχισε και τα δισκογραφικά της βήματα, κυκλοφορώντας επιτυχημένα singles, όπως τα «Ήταν Λίγο», «Τα Συνηθισμένα», «Μεγάλα Λόγια», «Δε Με Νοιάζει», «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου» και «Μη Ρωτάς Τους Άλλους».

Επί σκηνής, εκτός από επιτυχημένες σόλο εμφανίσεις, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης και άλλων, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στην πέμπτη σεζόν του show «Just The 2 Of Us».

ΠΗΓΗ