Η Κατερίνα Λιόλιου ερμηνεύει με τον μοναδικό τρόπο της ένα τραγούδι που γνωρίσαμε από τον Γιάννη Πάριο.

Η Κατερίνα Λιόλιου φέρνει στο σήμερα το «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» και ερμηνεύει με τον μοναδικό τρόπο της το τραγούδι που έγραψε ο Αντώνης Βαρδής για τον Γιάννη Πάριο πριν από 21 χρόνια.

Συνεχίζοντας τα ξεχωριστά και επιτυχημένα δισκογραφικά της βήματα, η ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια μαγεύει με την τρυφερή της ερμηνεία στο «Μη Ρωτάς Τους Άλλους», ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια.

Το «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» έχει υπογράψει ο Αντώνης Βαρδής στη μουσική και ο Βασίλης Γιαννόπουλους στους στίχους

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2001 στον δίσκο «Άλλη Μια Φορά» του Γιάννη Πάριου.

Η Κατερίνα Λιόλιου το έφερε ξανά στο προσκήνιο, ερμηνεύοντάς το σε μία unplugged version στο «Mega Star» πριν από λίγους μήνες και το video από την εκπομπή έγινε viral, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και αποθεωτικά σχόλια.

Το «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Σύντομα θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα μοναδικό music video που θα ανέβει στο κανάλι της Κατερίνας Λιόλιου στο YouTube.

«Μη ρωτάς τους άλλους τι Θεό πιστεύω / Πόσο σε λατρεύω, πόσο σ’ αγαπώ / Μη ρωτάς τους άλλους τι καπνό φουμάρω / Πόσο σε γουστάρω θα σου πω εγώ / Κόβω και τις φλέβες μου για σένα / Κάνω πράγματα τρελά / Θέλω το κορμί σου απελπισμένα / Είσαι μέσα μου φωτιά»

Το «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» είναι το επόμενο single της Κατερίνας Λιόλιου μετά το «Η Ψυχολογία Μου» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

ΠΗΓΗ