Το νέο single της Κατερίνα Στικούδη είναι ένα mainstream pop κομμάτι με trap στοιχεία.

Η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει δισκογραφικά με αέρα «Rockstar»

Η πιο εκρηκτική περσόνα της pop στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Rockstar» στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις της με τον DJ Teez και τον Vamus.

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο στούντιο για τις ανάγκες της ηχογράφησης των νέων μουσικών project της και μαζί με τον παραγωγό DJ Teez και τον ράπερ Vamus δημιούργησαν το «Rockstar».

Διαφήμιση

Πρόκειται για mainstream pop κομμάτι με στοιχεία από την trap μουσική σκηνή, που μόλις κυκλοφόρησε.

Τη μουσική του «Rockstar» έχουν υπογράψει ο Dj Teez και ο Dj Legion, ενώ οι στίχοι του single ανήκουν στον Vamus και στο Παναγιώτη Χατζήπαπα. Τη μίξη και το master φρόντισε ο DJ Paco.

Το εντυπωσιακά σέξι και iconic μουσικό βίντεο που ντύνει με εικόνα το «Rockstar» της Κατερίνας Στικούδη επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το «Rockstar» ακολουθεί για την Κατερίνα Στικούδη την επιτυχία του άλμπουμ της «Grande», που κυκλοφόρησε το 2021, αλλά και του single «Προβλήματα» σε συνεργασία με τον GAB, που κυκλοφόρησε το 2022 και έγινε viral στο TikTok.

Το νέο single «Rockstar» της Κατερίνας Στικούδη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ