Το νέο single της Κρυσταλλίας αποπνέει μία αίσθηση μοναδικότητας.

Η Κρυσταλλία στρέφει πάνω της όλα τα «Φώτα» με το ευχάριστα απρόσμενο νέο τραγούδι της και το μαγευτικό video clip του.

Με πλούσια, σαγηνευτική φωνή που φλέγεται μέσα σε μια ατμόσφαιρα πάθους και παιχνιδιού, η Κρυσταλλία αποτυπώνει με το νέο single «Φώτα» τη συναρπαστική γοητεία του να επιτυγχάνεις αυτό που βάζεις στο στόχαστρο.

Γραμμένο με μοναδικό τρόπο από την Daphne Lawrence και τον Issy Beats, το μείγμα του «Φώτα» διαθέτει αυτοπεποίθηση, υπερηφάνεια, έμπνευση και αισθησιασμό στη σωστή δόση για να δημιουργήσει έναν ύμνο ενδυνάμωσης που μιλάει για το παρελθόν και σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον.

Η προέλευση του τραγουδιού έχει τις ρίζες της στην pop τάση της Κρυσταλλίας και αξιοποιεί τόσο τις εμπειρίες του παρελθόντος όσο και τα συναισθήματα της στιγμής.

«Είναι μία ιστορία που είχα ανάγκη να πω. Να τοποθετηθώ κι εγώ με αυτόν τον τρόπο. “Ελευθερία” θα ήταν ο δεύτερος τίτλος του για μένα. Ελευθερία και Μοναδικότητα», ανέφερε η Κρυσταλλία μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Το μουσικό βίντεο είναι μία οπτική προέκταση του «Φώτα» και όλων των θεμάτων που θίγει η Κρυσταλλία στο τραγούδι. Σε μια εποχή που κινείται στις αποχρώσεις του γκρίζου, ο Δημήτρης Πλατανιάς και η Κρυσταλλία ρίχνουν φως στα χρώματα της προσωπικότητάς μας.

Το «Φώτα», το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσική από την Panik Records, αποπνέει μία αίσθηση μοναδικότητας και είναι ένα βήμα προς τα εμπρός.

Είναι απλά καιρός για την Κρυσταλλία να στρέψει πάνω της τα «Φώτα» και να λάμψει ως παράδειγμα για το πώς μοιάζει η ενδυνάμωση. Το καινούργιο τραγούδι της αντιπροσωπεύει την ελευθερία και το πάθος – όλα όσα θα επιθυμούσατε από τη νέα πηγή έμπνευσής σας.

Παράλληλα, απολαμβάνουμε την Κρυσταλλία κάθε Σάββατο στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζει τις εμφανίσεις στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο «YTON the music show».

ΠΗΓΗ