Η Λένα Ζευγαρά προετοιμάζει τη δισκογραφική επάνοδό της.

Η Panik Records και η Λένα Ζευγαρά συνεχίζουν μαζί τον δρόμο των επιτυχιών.

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο Λένα Ζευγαρά, η οποία έχει αφήσει το δικό της σημάδια τα τελευταία χρόνια, ανανέωσε το συμβόλαιό της με την κορυφαία ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία.

Η υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο και την Λένα Ζευγαρά έγινε μέσα σε κλίμα χαράς και παρουσία της ομάδας της δισκογραφικής εταιρείας.

Η Λένα Ζευγαρά κατάφερε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα, καθώς μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών απέκτησε έξι μεγάλες επιτυχίες, σημειώνοντας το απόλυτο limit up όταν εντάχθηκε στην οικογένεια της Panik το 2019.

Τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Όνειρα», «Σήμερα και Αύριο», «Έλα Έλα», «Ήμαρτον», «Δεν Έχεις Το Θεό Σου», «Στα Πατώματα» και «Κάρμα», αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, μετρούν δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube, έγιναν club anthems και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και στις αμέτρητες sold out εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Η τελευταία κυκλοφορία της Λένας Ζευγαρά ήταν το single «Κάρμα», το οποίο αποκαλύφθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι και έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video του.

Η Λένα Ζευγαρά και η Panik ετοιμάζονται να χαρίσουν ακόμα περισσότερες μοναδικές μουσικές στιγμές.

ΠΗΓΗ