Ο Ηλίας Βρεττός γιόρτασε τις επιτυχίες του και παρουσίασε το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, όμορφη ατμόσφαιρα, χαρά και συγκίνηση, ο Ηλίας Βρεττός και η Panik Platinum γιόρτασαν τις πρόσφατες πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους.

Συνεχίζοντας την πλούσια και επιτυχημένη δισκογραφική του πορεία, ο Ηλίας Βρεττός ξεχώρισε με τα πρόσφατα singles του το πλατινένιο «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» (2021) και τα χρυσά «Φώναξέ Με» (2018) και «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος» (2020).

Και τα τρία τραγούδια αγαπήθηκαν από το κοινό και βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και των digital charts, ενώ μετρούν αθροιστικά πάνω από 5 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 40 εκατομμύρια views στο YouTube.

Διαφήμιση

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ενώ ο Ηλίας Βρεττός, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκαλιάζει τα τραγούδια του, τους δημιουργούς και τη δισκογραφική του εταιρεία, καθώς και τους δικούς του ανθρώπους.

Τη λαμπερή βραδιά, που έλαβε χώρα στο «Mezzo Athens Party Stage», όπου ο Ηλίας Βρεττός εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία την τρέχουσα σεζόν, παρουσίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Απέργης, Αναστάσιος Ράμμος, Χρήστος Μενιδιάτης, Χριστίνα Σάλτη, Alcatrash, Χρήστος Σαντικάι, Χριστίνα Μηλιού και Enorasis, άνθρωποι από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης και του ραδιοφώνου, καθώς και η οικογένεια και φιλικά πρόσωπα του Ηλία Βρεττού.

Η απονομή, στην οποία τιμήθηκαν και οι δημιουργοί των τραγουδιών, ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live από τον επιτυχημένο και αγαπητό καλλιτέχνη, ο οποίος ξεσήκωσε τους παριστάμενους με μερικές από τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του και ανεβάζοντας στο stage τους καλλιτέχνες που ήταν παρόντες.

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσίασε επίσης για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι του «Ξέρεις Πού Θα Με Βρεις», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ