Δύο φορές πλατινένια έγιναν το «Για Δυο» και το «Αλήτισσα» του STAN.

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη μουσική και αγαπημένους φίλους, ο Stan Αντιπαριώτης βραβεύτηκε για τις πολυπλατινένιες επιδόσεις των πρόσφατων επιτυχιών του και παράλληλα παρουσίασε το νέο τραγούδι «Λίγο», που έχει ήδη ξεχωρίσει.

Η λαμπερό εκδήλωσε, με παρουσιάστρια την Ελένη Βουλγαράκη, έγινε στον όμορφο χώρο του «Istioploikos» στον Πειραιά, όπου ο Stan Αντιπαριώτης εμφανίζεται κάθε Παρασκευή.

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, παρέδωσε στον αγαπημένο καλλιτέχνη τις πλακέτες για τις διπλά πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις των singles «Αλήτισσα», στο οποίο ένωσε τις δυνάμεις του με τον Light και «Για Δυο», τη συνεργασία του με τον iLLEOo.

Το «Για Δυο» κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια streams στο Spotify και 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Αλήτισσα» ακολούθησε τον Μάιο του 2022 και αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 5 εκατομμύρια streams στο Spotify διαθέτει πάνω από 7,6 εκατομμύρια views στο YouTube.

Και τα δύο τραγούδια έχουν γίνει δύο φορές πλατινένια, σύμφωνα με την IFPI.

Φανερά συγκινημένος, ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές των τραγουδιών, τις δισκογραφικές εταιρείες Icon Music Records και Panik Records, τον κόσμο που αγκάλιασε και αυτά τα τραγούδια του, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον Stan Αντιπαριώτη και τους μουσικούς του να χαρίζουν ένα μοναδικό live.

Ο Stan Αντιπαριώτης τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια, αλλά και τη νέα επιτυχία του «Λίγο» του τραγουδιστή ένα κομμάτι με σύγχρονο ήχο και pop και r’n’b αισθητική που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Παρόντες, εκτός από θαυμαστές του Stan Αντιπαριώτη, ήταν μέλη της οικογένειάς του, συνεργάτες του από την Icon Music Records και την Panik Records, ο ιδρυτής και παραγωγός της Capital Music, Skive.

Το παρών έδωσαν επίσης αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως οι Άντζελα Δημητρίου, Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Μακρόπουλος, Χριστίνα Σάλτη, Alcatrash και Στέλιος Λεγάκης.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ