Η Ήβη Αδάμου γιόρτασε τις επιτυχίες της έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Κουινέλη.

Σε μία ξεχωριστή βραδιά, η Ήβη Αδάμου και η Panik Records γιόρτασαν τις πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους.

Η Ήβη Αδάμου, η οποία έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή διαδρομή στην ελληνική μουσική εδώ και δέκα χρόνια, παρέλαβε τις πλακέτες για τις χρυσές πωλήσεις του άλμπουμ της «Δικό Μου» και του single «Αγοράκι Μου», καθώς και τις πλατινένιες πωλήσεις του ντουέτου «Φωτιά Μου» με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Το «Αγοράκι Μου», σε μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη, κυκλοφόρησε μόλις πριν από ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2022 και έχει γίνει χρυσό καθώς έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify. Αυτή τη στιγμή, το τραγούδι αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια streams.

Διαφήμιση

Το «Φωτιά Μου» με τον Γιώργο Μαζωνάκη κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,3 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, με την Ήβη Αδάμου, χαρούμενη και συγκινημένη, να ευχαριστεί τους συντελεστές των τραγουδιών, τη δισκογραφική της εταιρεία, αλλά και τον σύζυγό της, τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento, με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε αρκετές επιτυχίες.

Παρόντες στην εκδήλωση, που έγινε στο φιλόξενο χώρο του «Cash» στο Κεφαλάρι, με παρουσιάστρια την Άννα Ζιρδέλη, ήταν οι δημιουργοί των τραγουδιών και εκπρόσωποι των ραδιοφωνικών σταθμών, που επίσης παρέλαβαν πλακέτες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και φιλικά πρόσωπα της Ήβη Αδάμου.

H βραδιά ολοκληρώθηκε με την Ήβη Αδάμου επί σκηνής, σε ένα live – έκπληξη με τα επιτυχημένα singles της, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίζουν στα digital charts, στο ραδιοφωνικό airplay και στο YouTube.

Εν τω μεταξύ, η Ήβη Αδάμου κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες το νέο τραγούδι της με τίτλο «Δε Σ’ Αφήνω», στο οποίο συνεργάζεται με την Daphne Lawrence.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ