Μία μοναδική βραδιά, με εκλεκτούς καλεσμένους και πολλή μουσική.

Η Josephine, το χρυσό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, έγινε πλατινένια με το πρώτο άλμπουμ της καριέρας της, «100%», και το γιόρτασε σε μία μοναδική βραδιά, με εκλεκτούς καλεσμένους, λάμψη και μουσική.

Η Josephine και η Panik Records υποδέχθηκαν τους καλεσμένους στον εντυπωσιακό χώρο του «Privilege Athens», με θέα την Ακρόπολη.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος εξήρε το ταλέντο της Josephine, επισημαίνοντας πως η συνεχής και η συστηματική της δουλειά είχε ως αποτέλεσμα να μας χαρίσει αλλεπάλληλες επιτυχίες και ο πρώτος δίσκος της να γίνει πλατινένιος σε ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις.

Χαμογελαστή και συγκινημένη, η Josephine παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε προσωπικά τον Γιώργο Αρσενάκο που πίστεψε σε εκείνη, την ομάδες της Panik Records, όλους τους συντελεστές των τραγουδιών οι οποίοι παρέλαβαν πλατινένιες πλακέτες, την οικογένειά της και όλους όσοι εργάστηκαν για την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Παρόντες στη λαμπερή γιορτή ήταν καλλιτέχνες, όπως ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Έλενα Τσαγκρινού, οι Alcatrash, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιάννης Αρβανιτίδης, η Αναστασία, ο DJ Stephan, ο Στέλιος Λεγάκης, οι OtherView, η Kony, οι Enorasis και οι Prestige the Band.

Επίσης παρευρέθηκαν στελέχη ραδιοφωνικών σταθμών, όπως ο Χρήστος Τσιαπανίτης, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Ράνια Κωστάκη, καθώς και άνθρωποι από τον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και φιλικά πρόσωπα της Josephine.

Η βραδιά μετατράπηκε αμέσως σε ένα μεγάλο party.

H Josephine πήρε το μικρόφωνο και, πλαισιωμένη από τις χορεύτριές της, τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του άλμπουμ «100%», καθώς και το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι «Tilefono» που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 18 Απριλίου.

Δικά τους τραγούδια ερμήνευσαν και μερικοί από τους παριστάμενους καλλιτέχνες, απογειώνοντας το κέφι.

Το άλμπουμ «100%» της Josephine κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ