Η Σοφία Μανουσάκη ανέβηκε στη σκηνή του «Half Note Jazz Club» για να ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, αλλά και επιλογές από το επερχόμενο νέο άλμπουμ της.

H ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, η οποία ήδη μετράει σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, εντυπωσίασε το κοινό στις δύο sold-out συναυλίες της στο «Half Note Jazz Club».

Συνοδευόμενη από έξι υπέροχους μουσικούς, η Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από το ξένο και εγχώριο ρεπερτόριο.

Επίσης, η Σοφία Μανουσάκη παρουσίασε και νέα τραγούδια από τον επερχόμενο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Τι Είναι Ν’ Αγαπάς» σε μουσική του εμβληματικού, διεθνούς φήμης συνθέτη Στέφανου Κορκολή και στίχους του καταξιωμένου Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Διαφήμιση

Εκτός από εκπλήξεις στο πολυδιάστατο ρεπερτόριο της τραγουδίστριας, που κυμάνθηκε από μελοποιημένο Καβάφη σε ευφάνταστα παντρέματα αγαπημένων Ελληνικών pop επιτυχιών με αγγλόφωνο disco και rock, οι δύο συναυλίες επιφύλαξαν και αναπάντεχες στιγμές επί σκηνής.

Ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης σε μία σπάνια εμφάνιση, ερμήνευσε μαζί με την Σοφία Μανουσάκη το ντουέτο τους «Κακός Μπελάς», που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας τον φετινό χειμώνα.

Οι συναυλίες έκλεισαν με το τραγούδι «Δυο Σκιές», το πιο πρόσφατο single από το νέο άλμπουμ, που έχει εντυπωσιάσει με ένα μαγευτικό music video σκηνοθετημένο από τον μετρ του είδους Κώστα Καρύδα.

Η Σοφία Μανουσάκη συνεχίζει δυναμικά τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου θα συμμετάσχει μαζί με τη Γιώτα Νέγκα στη συναυλία «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής» στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τη συνέχεια των επετειακών συναυλιών που ξεκίνησαν με sold out βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αλλά και στο Θέατρο Παλλάς.

Τα τελευταία χρόνια η Σοφία Μανουσάκη κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις της σε συναυλίες με τον Στέφανο Κορκολή όπου ερμηνεύει τραγούδια του συνθέτη αλλά και τραγούδια ξένου ρεπερτορίου.

Το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί με καλλιτεχνικά μεγέθη όπως οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Φαραντούρη, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Σπανός και Μίμης Πλέσσας δείχνει πέρα από το ταλέντο της και το σπουδαίο ήθος της.

Φωτογραφίες



ΠΗΓΗ