Νέο τραγούδι από τη Μαρία Παπαλεοντίου.

Η Μαρία Παπαλεοντίου, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις σημαντικές συνεργασίες, παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Γαρδένια».

Το «Γαρδένια» είναι η επόμενη κυκλοφορία της Μαρίας Παπαλεοντίου μετά τα «Χανουμάκια», ένα τραγούδι που έγινε viral στο TikTok

Με τα «Χανουμάκια» η Μαρία Παπαλεοντίου κατάφερε να κεντρίσει και να κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών του TikTok, αφού δεκάδες χρήστες της πλατφόρμας, ανάμεσά τους και πολλοί γνωστοί δημιουργοί, έσπευσαν να αναρτήσουν το δικό τους βίντεο.

Διαφήμιση

Αξίζει να αναφερθεί ότι το hashtag #hanoumakia ξεπέρασε μέσα σε μερικές ημέρες τις 500.000 προβολές στο TikTok.

Συνεχίζοντας τα ξεχωριστά μουσικά βήματά, η Μαρία Παπαλεοντίου κυκλοφορεί τη «Γαρδένια», ένα πρωτότυπο τραγούδι που τη συνδέει με τους παππούδες της και τους το αφιερώνει.

Η «Γαρδένια» είναι η αγνή και άδολη, ρομαντική αγάπη που γεννιέται και ζει αιώνια μέσα από ένα βαλς.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Καλογήρου, οι στίχοι ανήκουν στον Παναγιώτη Θωμά και την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Παύλος Καλτουρουμίδης..

Η «Γαρδένια» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και αέρινο video clip που σκηνοθέτησε η Λήδα Σταυρακάκη.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ