Το τραγούδι από τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Σασμός».

Με το τραγούδι «Μέρα Χαράς», το οποίο ερμηνεύει η Μαρία Τζομπανάκη, ολοκληρώνεται το soundtrack του πρώτου κύκλου της σειράς «Σασμός» με την υπογραφή του Νίκου Τερζή στη μουσική και του Γιάννη Κότσιρα στους στίχους.

Η σπουδαία ηθοποιός μας χαρίζει μία εξαιρετική ερμηνεία σε ένα τραγούδι γάμου που θα γίνει κλασσικό, μία ωδή στον αποχωρισμό της μητέρας από τον γιο που ντύνεται γαμπρός.

Το «Μέρα Χαράς» συνοδεύεται από music video με σκηνές που προέρχονται από τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο της άκρως επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Η Μαρία Τζομπανάκη να το τραγουδά την ημέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής, λίγο προτού άλλο ένα φονικό και μία σύλληψη αλλάξουν τις ζωές όλων.

«Σήμερα έχουμε χαρά, γίνεται η μάνα πεθερά, στο φωτεινό σοκάκι / Γίνεται άντρας το παιδί, στης μάνας όμως την ψυχή, θα ‘ναι μικρό παιδάκι».

Στο soundtrack «Σασμός», οι εξαιρετικές μουσικές του Νίκου Τερζή και οι εμπνευσμένοι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα γέννησαν 12 νέα τραγούδια που ερμήνευσαν σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Όλα τα τραγούδια απέσπασαν αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και μετρούν εκατομμύρια streams και views στο YouTube.

Το soundtrack της σειράς «Σασμός», με όλα τα τραγούδια και bonus tracks, θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τα καταστήματα πώλησης δίσκων την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ