Μία βραδιά γεμάτη χορό και μουσική με τη Μαρίζα Ρίζου.

Η Μαρίζα Ρίζου δίνει καλοκαιρινό ραντεβού στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού άλμπουμ της «Το Χωριό», η Μαρίζα Ρίζου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά.

Παρέα με ένα μέρος του «χωριού», που είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες της, η Μαρίζα Ρίζου ετοιμάζει ένα live για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στη βαθιά εκτίμηση της ζωής και του «χωριού» του.

Διαφήμιση

Μία βραδιά γεμάτη χορό και μουσική, αλλά και την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική αύρα που χαρακτηρίζουν τη Μαρίζα Ρίζου.

«Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε», σχολιάζει η Μαρίζα Ρίζου για τη συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

«Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα OK και αποδεκτά. Σας περιμένω, σας περιμένουμε!», προθέτει.

Μαζί της οι μουσικοί: Μάρκος Χαϊδεμένος (επιμέλεια ενορχηστρώσεων / πιάνο / hammond / roads), Παναγιώτης Κωστόπουλος (τύμπανα), Γιώργος Μουχτάρης (κοντραμπάσο / synth bass / μελόντικα / ρεκ), Άγγελος Αϊβάζης (κιθάρα / τζουράς), Σπύρος Νίκας (σαξόφωνο / κλαρινο) και Γιώργος Ταμιωλάκης (Τσέλο)

Επιμέλεια ήχου: Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης:
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας
Παραγωγή: Menta Art Productions, Walnut Entertainment Greece

Μαρία Ρίζου

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Ώρα Έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου, Πειραιάς (τηλ.: 210 4143310)

ΠΗΓΗ