Η νικήτρια του «The Voice of Greece» κάνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία.

Η Άννα Αργυρού αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του «The Voice of Greece» για το 2021.

Η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου μάγεψε όλους τους coaches από την πρώτη εμφάνισή της στα Blind Auditions, και με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο του νικητή της φετινής σεζόν με την βοήθεια του coach της, Σάκη Ρουβά.

Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία πέντε χρόνια, κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής.

Το πρώτο της single, με τίτλο «Λογική», κινείται σε pop ήχους και συνοδεύεται από ένα φρέσκο και καλοκαιρινό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Για τις ανάγκες του βίντεο, η Άννα Αργυρού και η σκηνοθετική ομάδα βρέθηκαν στις πανέμορφες Ράχες Φθιώτιδας.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για την αγγλόφωνη έκδοση του τραγουδιού, που θα έχει τον τίτλο «Give Me Love» και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Στο πλευρό της Άννας Αργυρού κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τραγουδιού βρέθηκε ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιέρωσε πολλές ώρες στην Άννα, κατευθύνοντας και συμβουλεύοντας την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια για το πρώτο της single.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Λογική» υπογράφουν ο Γιώργος Καλογεράκος και η Daphne Lawrence, ένα δίδυμο που μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, όπως το «Αμαρτίες» της Αναστασίας και το «Στάχτη» της Άσπας.

Το «Λογική» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ