Από το Σάββατο 4 Μαρτίου και για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου.

Η Μελίνα Κανά, μετά τις sold out εμφανίσεις του Νοεμβρίου, επιστρέφει στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου Plus» τα Σάββατα του Μαρτίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια υπόσχεται να μας οδηγήσει και πάλι σε έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά και αερικά, με σαλαμάνδρες και αφρισμένες μπύρες.

Σε έναν κόσμο που «Αξίζει» και έχει «Σπίθα», όπως η νέα δισκογραφική δουλειά της σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

Διαφήμιση

Η Μελίνα Κανά θα έχει συνοδοιπόρους στις εμφανίσεις της στον «Σταυρό του Νότου Plus» τον νεαρό τραγουδοποιό Αλέξανδρο Κτιστάκη από τη Λάρισα και τον επίσης Λαρισαίο τραγουδιστή Γιάννη Λίταινα.

Στις αποσκευές της η Μελίνα Κανά φέρνει ακόμα τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα, μαζί με το ήδη αγαπημένο τραγούδι «Παλιά Πληγή» από τη σειρά «Σασμός» και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας της.

Από το Σάββατο 4 Μαρτίου και για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι και μία μεγάλη μουσική παρέα στον «Σταυρό του Νότου Plus» με κινητήρια δύναμη τη Μελίνα Κανά, τον Αλέξανδρο Κτιστάκη και τον Γιάννη Λίταινα.

Μαζί τους οι μουσικοί: Ο Σώτος Τσόγκας στο μπουζούκι, ο Ευάγγελος Τσιμπλάκης στα κρουστά, ο Κωνσταντίνος Σηφάκης στο μπάσο, ο Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στις ενορχηστρώσεις.

Μελίνα Κανά

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Ώρα Έναρξης: 22:30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00

* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
*** Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975.

ΠΗΓΗ