Από τις 5 Νοεμβρίου και για όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου.

Η Μελίνα Κανά έρχεται στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου Plus».

Μετά την καλοκαιρινή περιοδεία της παρέα με τον μοναδικό Αλέξανδρο Κτιστάκη, που περιλάμβανε πάνω από 30 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και τις γεμάτες παλμό και ενθουσιασμό συναυλίες με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, θα εμφανίζεται τα Σάββατα του Νοεμβρίου στον «Σταυρό του Νότου Plus».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά υπόσχεται να μας οδηγήσει και πάλι σε έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά και αερικά, με σαλαμάνδρες και αφρισμένες μπύρες.

Σε έναν κόσμο που «Αξίζει» και έχει «Σπίθα», όπως η νέα δισκογραφική δουλειά της σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

Η Μελίνα Κανά φέρνει ακόμα στις αποσκευές της τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα, μαζί με την ήδη αγαπημένη «Παλιά Πληγή» από τη σειρά «Σασμός» και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας της, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου.

Συνοδοιπόρους της θα έχει τον νεαρό τραγουδοποιό από τη Λάρισα, Αλέξανδρο Κτιστάκη και τον επίσης Λαρισαίο τραγουδιστή, Γιάννη Λίταινα.

Τα Σάββατα του Νοεμβρίου ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι και μία μεγάλη μουσική παρέα στον «Σταυρό του Νότου Plus» με κινητήρια δύναμη τη Μελίνα Κανά, τον Αλέξανδρο Κτιστάκη και τον Γιάννη Λίταινα.

Μαζί τους οι μουσικοί: Ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι και στο λαούτο, ο Ευάγγελος Τσιμπλάκης στα κρουστά, ο Κωνσταντίνος Σηφάκης στο μπάσο ο Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στις ενορχηστρώσεις.

Μελίνα Κανά
Αλέξανδρος Κτιστάκης & Γιάννης Λίταινας

Σταυρός του Νότου Plus
Από τις 5 Νοεμβρίου
Και κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 22:30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

ΠΗΓΗ