Η Μελίνα Κανά παρουσιάζει το νέο τραγούδι της.

Η συνεργασία στην οποία προχώρησε η Μελίνα Κανά με τον Θέμη Καραμουρατίδη αποτελεί αναμφισβήτητα το δισκογραφικό γεγονός της χρονιάς.

Στο «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα» η Μελίνα Κανά συναντά ξανά τον Θέμη Καραμουρατίδη, έναν από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς του και τον Οδυσσέα Ιωάννου, τον σπουδαίο στιχουργό και συγγραφέα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι γεμάτο ρυθμό και ένα δυνατό μήνυμα.

Μέσα από τη μαγεία της μουσικής και της ερμηνείας, η Μελίνα Κανά μας μεταφέρει πως αυτό που μένει «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα» είναι οι άνθρωποι που έχουμε στο πλευρό μας και αγαπάμε.

«Όταν τελειώνει άλλη μια μέρα / Τότε που νιώθεις πως πεθαίνεις / Και ψάχνω ανάσες στον αέρα / Θυμάμαι ότι σπίτι μας με περιμένεις / Όταν τελειώνει άλλη μια μέρα / Κι από τον πόλεμο γυρίζω / Όταν δεν έχω άλλη σφαίρα / Θυμάμαι ότι μ’ αγαπάς και συνεχίζω»

Το «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα» έρχεται μετά το δυναμικό «Σπίθα» και μαζί τα δύο τραγούδια μας δίνουν μία πρώτη γεύση από το ολοκληρωμένο άλμπουμ που ηχογράφησε η Μελίνα Κανά με συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους αξιόλογων δημιουργών, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Το προηγούμενο φθινόπωρο, η Μελίνα Κανά ερμήνευσε για τις ανάγκες της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» το τραγούδι «Παλιά Πληγή», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ