Το τραγούδι προπομπός του νέου ομώνυμου δίσκου της Μιρέλας Πάχου.

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Εδώ Θα Μείνω».

Το «Εδώ Θα Μείνω» αποτελεί προπομπό του νέου ομώνυμου δίσκου της Μιρέλα Πάχου που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group.

Η Μιρέλα Πάχου πραγματοποιεί μέσα από το νέο τραγούδι της μία αισιόδοξη υπόμνηση του δώρου της ζωής και μίας ορμητικής άνοιξης.

Διαφήμιση

Η ερμηνεία της Μιρέλας Πάχου είναι αέρινη και φωτεινή και αναδεικνύει τον χορευτικό ρυθμό του τραγουδιού για να μας παρασύρει σε έναν αυθόρμητο στροβιλισμό θετικής διάθεσης.

«Φύγε, αν θέλεις, δε σ’ εμποδίζω / Εγώ μένω εδώ / Μη ρωτάς μέχρι πότε, για πάντα νομίζω / Θα χορεύω και θα τραγουδώ / Να το ξέρεις, εδώ θα μείνω / Να το ξέρεις, εδώ θα μείνω»

Τη μουσική και τους στίχους του «Εδώ Θα Μείνω» υπογράφει η ίδια η Μιρέλα Πάχου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video, γεμάτο χρώμα και φως, που έχει σκηνοθετήσει με πρωτοτυπία ο Δημήτρης Συλβέστρος.

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Μιρέλας Πάχου με τίτλο «Μιρέλα» κυκλοφόρησε το 2014 από το Ogdoo Music Group και περιλάμβανε τις συμμετοχές των Σπύρου Γραμμένου, Χρήστου Θηβαίου, Βασίλη Καζούλλη, Κίτρινων Ποδηλάτων, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτου Πασχαλίδη και Αγαπητού Πάχου.

Το 2018 ακολούθησε ο δεύτερος προσωπικός δίσκος της, με τίτλο «Λίγο Χρώμα» και πάλι από την Ogdoo Music Group με τη Μιρέλα Πάχου να υπογράφει σε πολλά από τα τραγούδια στίχους και μουσική.

Το «Εδώ Θα Μείνω» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΠΗΓΗ