Με νέο τραγούδι επιστρέφει η Μορφούλα.

Η Μορφούλα Ιακωβίδου αποτελεί μία από τις ομορφότερες φωνές στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Με τη γνήσια λαϊκή χροιά της, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να ξεχωρίσει στον χώρο της νύχτας, συμμετέχοντας σε μεγάλες νυχτερινές σκηνές στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίκος Κουρκούλης.

Πριν από λίγες ημέρες η Μορφούλα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο “YTON The Music Show”, πάντα στο πλευρό του Νίκου Βέρτη.

Μετά το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το τραγούδι «Μάτια Μελαγχολικά», η Μορφούλα επιστρέφει δυναμικά στην καλλιτεχνική επικαιρότητα με το νέο single της «Εσένα Θέλω».

Το «Εσένα Θέλω» είναι μία δυναμική ρούμπα σε στίχους και μουσική του αδελφού της, του επιτυχημένου τραγουδιστή και δημιουργού Πέτρου Ιακωβίδη.

Το νέο τραγούδι της Μορφούλας συνοδεύεται από ένα πανέμορφο music video με pop, disco και fun διάθεση, που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Την καρδιά μου θα σου τη χαρίσω / Κράτησέ τη, δεν τη θέλω πίσω / Ό,τι θες μωρό μου θα σ’ το δώσω / Και ποτέ μου δεν θα σε προδώσω / Την καρδιά μου θα σου δώσω / Θέλω, θέλω, πολύ το θέλω / Κοίτα με στα μάτια / Θέλω, θέλω, εσένα θέλω»

Το νέο single «Εσένα Θέλω» της Μορφούλας κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ