Η Μορφούλα συνεχίζει να λάμπει.

Η Μορφούλα αποκαλύπτει το music video για το νέο τραγούδι της και μας βάζει «Πάλι Πάλι» στον ρυθμό της.

Η Μορφούλα συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στον μουσικό χώρο και αυτή τη φορά, επιλέγει ένα τσιφτετέλι για να βάλει ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι και να σας κάνει να χορέψετε και να τραγουδήσετε μαζί της.

Τη μουσική του «Πάλι Πάλι» υπογράφει ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον έμπειρο Ηλία Φιλίππου. Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Διαφήμιση

Η Μορφούλα μαγνητίζει τα βλέμματα με το εκρηκτικό video clip του «Πάλι Πάλι».

Τα γυρίσματα του music video πραγματοποιήθηκαν σε υπέροχα σημεία της Αττικής με τον Taso Xiarcho στη θέση του σκηνοθέτη, ο οποίος έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να αποτυπώσει την αισθησιακή αύρα του τραγουδιού.

Με υπέροχα τοπία, καλοκαιρινή και ανεβασμένη διάθεση και φυσικά τη λαμπερή παρουσία της Μορφούλας, το music video του «Πάλι Πάλι» αναμένεται να μαγέψει τις αισθήσεις μας και να μας ταξιδέψει σε μία εντελώς καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η Μορφούλα κερδίζει τις εντυπώσεις με τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Αυτή την περίοδο, βρίσκεται δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο, συμμετέχοντας στην καλοκαιρινή περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα.

Με τον χαρακτηριστικό ήχο της και τη ζωντανή παρουσία της, η Μορφούλα καταφέρνει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και είναι έτοιμη να συνεχίσει να μας ενθουσιάζει και να μας χαρίζει ακόμα περισσότερη χαρά μέσα από τη μουσική της.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε αυτό το καλοκαιρινό τραγούδι της Μορφούλας που θα μας χαρίσει «Πάλι Πάλι» μοναδικά συναισθήματα και ανεπανάληπτες στιγμές ξεγνοιασιάς.

ΠΗΓΗ