Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Φοίβο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της και δηλώνει «Περηφάνια Μόνο».

Η κορυφαία ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου και ο δημιουργός των επιτυχιών Φοίβος ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το απόλυτο single της φετινής χρονιάς, με τίτλο «Περηφάνια Μόνο».

Το «Περηφάνια Μόνο» είναι ένα ερωτικό χασάπικο, σε στίχους και μουσική του Φοίβου, που απογειώνει με τη μαγική φωνή της η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το τραγούδι αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το κοινό, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε σύνθημα πριν την κυκλοφορία του και έχει συγκεντρώσει ήδη χιλιάδες θετικά σχόλια.

Το «Περηφάνια Μόνο» μιλά για τον έρωτα, τον πόνο του χωρισμού, αλλά και όσα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει, αν είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία, αν μπορούσε ο χρόνος να γυρίσει πίσω.

«Να ξέρεις, αν μπορούσε ο χρόνος να γυρίσει πίσω, θα ‘κανα τα πάντα για να σε κρατήσω, θα ‘πεφτα στα πόδια σου μπροστά… Να ξέρεις, τώρα μου ‘χει μείνει περηφάνια μόνο, την οποία καθημερινά πληρώνω, που δεν σε έχω στην ζωή μου πια…», τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το «Περηφάνια Μόνο» κυκλοφορεί παράλληλα με την έναρξη των εμφανίσεων της Νατάσας Θεοδωρίδου στην «Ακτή Πειραιώς», όπου θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:00 από τις 21 Οκτωβρίου, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο.

Το νέο single «Περηφάνια Μόνο» της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη Heaven Music στο Spotify. Το music video του τραγουδιού αναμένεται να δημοσιευθεί στο YouTube λίγες ημέρες αργότερα.

ΠΗΓΗ