«Περηφάνεια Μόνο» για το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με την υπογραφή του Φοίβου.

Μία συνεργασία έκπληξη ετοιμάζει αυτό το διάστημα η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε μία ανάρτηση της στις ιστορίες του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram στο στούντιο μαζί με τον δημιουργό των επιτυχιών Φοίβο, ο οποίος υπογράφει το νέο τραγούδι της.

Στο βίντεο διαρκείας ελάχιστων δευτερολέπτων που ανάρτησε το Σάββατο (01/10), η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει στους ακόλουθούς μία πρώτη – αλλά αρκετά σύντομα – γεύση από το νέο τραγούδι της με την υπογραφή του Φοίβου που θα έχει τον τίτλο «Περηφάνεια Μόνο».

Από το πρώτο άκουσμα, το «Περηφάνεια Μόνο» φαίνεται ότι είναι ένα κλασικό χασάπικο με τη χαρακτηριστική ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Το απόγευμα της Κυριακής (02/01), η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram ορισμένα παρασκηνιακά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα για το μουσικό βίντεο του νέου single της, που έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Φοίβο σε ένα δικό της τραγούδι, όμως δεν είναι η πρώτη δισκογραφική συνάντησή τους.

Το 2000, πριν από 22 χρόνια, η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε συμμετάσχει στο διαχρονικό τραγούδι «Επιτέλους» από το άλμπουμ «Το Κάτι» της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο ο Φοίβος είχε υπογράψει τη μουσική και τους στίχους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν αποκάλυψε πότε θα ακούσουμε το νέο τραγούδι της «Περηφάνεια Μόνο» με την υπογραφή του Φοίβου, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να κυκλοφορήσει την περίοδο της έναρξης των χειμερινών εμφανίσεών της στην «Ακτή Πειραιώς», στο οποίο θα βρίσκεται από τις 21 Οκτωβρίου έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο.

Δείτε τα παρασκηνιακά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα για το νέο music video της Νατάσας Θεοδωρίδου στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram πριν λήξουν εδώ.



ΠΗΓΗ