Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει με νέο τραγούδι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται ξανά με τον Φοίβο.

Λίγους μήνες μετά την επιτυχία «Περηφάνια Μόνο», η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ο νούμερο ένα δημιουργός Φοίβος ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να παρουσιάζουν τον ύμνο του φετινού καλοκαιριού.

Το νέο τραγούδι που θα δώσει συνέχεια στη συνεργασία τους έχει τον τίτλο «Ο Χάρτης».

Διαφήμιση

Πρόκειται για ένα χορευτικό, up-tempo τραγούδι, το οποίο απογειώνεται με τη μαγική φωνής της Νατάσα Θεοδωρίδου και το μόνο σίγουρο είναι ότι και το φετινό καλοκαίρι της ανήκει δικαιωματικά.

Το νέο τραγούδι «Ο Χάρτης» της Νατάσας Θεοδωρίδου με την υπογραφή του Φοίβου στη μουσική και τους στίχους θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο από τη Δευτέρα 24 Απριλίου.

Το single «Ο Χάρτης» αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Heaven Musi σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming λίγες ημέρες αργότερα.

Το «Περηφάνια Μόνο», το πρώτο τραγούδι της συνεργασίας της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Φοίβου, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022 και μέχρι σήμερα μετρά σχεδόν 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και σχεδόν 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Επίσης, το «Περηφάνια Μόνο» έφτασε στο No. 3 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στο επίσημο Airplay Chart της MediaInspector.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην «Ακτή Πειραιώς» στην Αθήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Απριλίου τις εμφανίσεις της στο «Barbarella Live Party» στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ