Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, το συγκρότημα Σουαρέ και η Βερόνικα Δαβάκη θα είναι αυτήν την εβδομάδα καλεσμένοι στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Η αγαπημένη σε όλους Νατάσσα Μποφίλιου με την εκρηκτική παρουσία και τη σπουδαία ερμηνεία της έρχεται στη σκηνή της εκπομπής «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στις 22:00 στην ΕΡΤ1, σε μία βραδιά γεμάτη όμορφες μελωδίες, νοσταλγία και ωραίες κουβέντες, παρέα με τον επιστήθιο φίλο και χρόνια συνεργάτη της, Θέμη Καραμουρατίδη.

Η ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών, που τα τραγούδια της έχουν κερδίσει μία θέση στην καρδιά όλων μας, μαζί με το καλλιτεχνικό της ταίρι που τη συνοδεύει στο πιάνο και στη φωνή, μας χαρίζουν σπάνιες μουσικές στιγμές στο stage.

Όλοι μαζί ως μία καλή παρέα, θυμούνται ιστορίες από τα παλιά, μιλούν για τη φιλία τους που κρατάει γερά πολλά χρόνια τώρα, τα όνειρά τους, τα πιστεύω τους και στους δύσκολους καιρούς που περνάει η ανθρωπότητα αφήνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις μέρες του φωτός που θα έρθουν.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει ετοιμάσει και μία έκπληξη στην αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο που τη συγκινεί βαθιά. Ο καλλίφωνος πατέρας της Νίκος Μποφίλιος εμφανίζεται στη σκηνή και τραγουδούν παρέα κάτι αγαπημένο από τα παλιά που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία γι’ αυτούς.

Την παρέα συμπληρώνει το συγκρότημα «Σουαρέ» που φέρνει πιο λαϊκές νότες στο σαλονάκι με οικοδεσπότη τον Κωστή Μαραβέγια.

Οι φωνές όλων, ο ήχος του μπουζουκιού, το ακορντεόν του Κωστή Μαραβέγια και το μπαγλαμαδάκι, συνθέτουν ένα μοναδικό παρεΐστικο σκηνικό με νοσταλγικά αγαπημένα τραγούδια και διασκευές που θα συζητηθούν.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο πατέρας της σκηνή του «Δυνατά»

Τη βραδιά συνεχίζουν με τις υπέροχες φωνές τους η Βερόνικα Δαβάκη και η Αυγερινή Γάτση με αυθεντικά ρεμπέτικα ακούσματα.

Συμπράττουν με τον Κωστή Μαραβέγια σε γνωστές παλιές επιτυχίες και με τη θετική τους αύρα δίνουν μοναδικό ρυθμό στην εκπομπή.

Μιλούν για τη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστούν, που είναι βασισμένη στη ζωή και στο έργο της ρεμπέτισσας και μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας Μαρίκας Νίνου, ερμηνεύουν τραγούδια της και όχι μόνο.

Η Ελένη Αράπογλου, μία καταξιωμένη δημιουργός και ερμηνεύτρια στο εξωτερικό που έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της τζαζ κουλτούρας, με την ιδιαίτερη χροιά της, φέρνει κοσμοπολίτικο αέρα στο πλατό του «Δυνατά».

Έρχεται από τη μητρόπολη της μουσικής, τη Νέα Υόρκη, για να μας ταξιδέψει σε μονοπάτια της Λατινικής Αμερικής, της τζαζ και των προσωπικών της συνθέσεων.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

ΠΗΓΗ