Η Νατάσσα Μποφίλιου στο φεστιβάλ «Στη Σκιά των βράχων 2022».

Η Νατάσσα Μποφίλιου δίνει ξανά ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό για μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων.

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ύστερα από τη sold out συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο τον Ιούνιο, επιστρέφει στην Αθήνα το Σεπτέμβριο.

Η Νατάσσα Μποφίλιου γιορτάζει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Στη Σκιά των βράχων 2022» που διοργανώνει το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού.

Με τη γνωστή και αγαπημένη «Εποχή του Θερισμού», που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού και αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μία ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση και ανατροπές.

«Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές!», δηλώνουν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

«Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε αλλά και για την συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας. Λίγο πριν περάσουμε με φόρα στα επόμενα, είμαστε έτοιμοι για το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι!», προσθέτουν.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Γιώργος Μπουλντής (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass), Λάμπης Κουντορόγιαννης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Γιώργος Κάστανος (σαξόφωνο, κλαρινέτο).

Φωνητικό σύνολο: Λητώ Αμπατζή, Έλενα Λεώνη, Steve Bekas, Αντώνης Παλαμάρης.

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Νατάσσα Μποφίλιου
Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 19:00

Προπώληση εισιτηρίων

Τicket Services
– Οnline: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2107234567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 – Αθήνα

Η προπώληση στα γραφεία του Φεστιβάλ ξεκινάει 7 ημέρες πριν των ημερομηνία της παράστασης.

ΠΗΓΗ