Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της ξέφρενης μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά.

«Τα Νούμερα» με τον Φοίβο Δεληβοριά έρχονται στην ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή στις 22:00.

Ένα υβρίδιο κωμικών καταστάσεων, τρελής σάτιρας και μουσικοχορευτικού θεάματος στις οθόνες σας. Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, μαγεία, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους – έκπληξη ή αλλιώς «Τα Νούμερα»

Η νέα μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, δεν είναι μία ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό.

Είναι μία σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.

Με ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες «κινηματογραφικές» εμφανίσεις, και με μία εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, «Τα Νούμερα» φιλοδοξούν να παντρέψουν την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη καλεσμένη του Φοίβου Δεληβοριά στη «Νέα Μάντρα».

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) όμως έχει σοβαρές αντιρρήσεις, που κάμπτονται όταν ο Φοίβος του υπόσχεται ότι θα γράψει τη συνέχεια του επιτυχημένου του παιδικού τραγουδιού, το «Κροκοδειλάκι νούμερο 2».

Όλα όμως μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα πάνε στραβά: ο Φοίβος δεν βρίσκει κανένα κοινό μουσικά με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς)  παθαίνει μία μανία με τον ηλεκτρονικό τζόγο και πιστεύει ότι η Μποφίλιου του… φέρνει γκίνια και ο Νώντας -ένας πρώην σύντροφος της Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη)– κανονίζει μάχη με τον Ζερόμ (Ζερόμ Καλούτα) για τα μάτια της, τη βραδιά της πρεμιέρας.

Τα πράγματα όμως γίνονται πραγματικά ανησυχητικά, όταν η Νατάσα Μποφιλίου, λόγω ενός tweet της βρίσκεται στη φυλακή. Θα γίνει τελικά η πρεμιέρα;

Και πώς θα συντελέσουν σε αυτό ο Πάνος Μουζουράκης, η Φαίη Σκορδά, ο Πάνος Σουρούνης, ο Ντίσνει και ο… Καρλ Μαρξ;

Μη χάσετε το νέο επεισόδια της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00.

ΠΗΓΗ