Νέα δισκογραφική στέγη για την Πέγκυ Ζήνα.

Η Panik Records υποδέχεται με μεγάλη χαρά την Πέγκυ Ζήνα, μία από τις πιο σπουδαίες και αγαπητές τραγουδίστριες, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της εταιρείας, σε εγκάρδιο κλίμα.

Στο πλευρό της αγαπημένης τραγουδίστριας βρισκόταν ο παραγωγός της, Ηλίας Μπενέτος, ο οποίος θα έχει την επιμέλεια των επόμενων δισκογραφικών κινήσεών της.

Διαφήμιση

Η Πέγκυ Ζήνα, με τη χαρισματική και χαρακτηριστική χροιά της, αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα κεφάλαια στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη γραμμή της δισκογραφίας και των ζωντανά εμφανίσεων από το 1995 έως και σήμερα.

Στο ενεργητικό της έχει πλατινένια και χρυσά άλμπουμ, δεκάδες διαχρονικά, επιτυχημένα και αγαπημένα τραγούδια, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα δημιουργών, από τον Αντώνη Βαρδή μέχρι τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Η Πέγκυ Ζήνα έχει sold out εμφανίσεις και περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό και μεγάλες συμπράξεις επί σκηνής, με καλλιτέχνες όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Κώτσας Χατζής και πολλούς άλλους.

Επίσης, η Πέγκυ Ζήνα έχει συμμετάσχει σε μεγάλες αφιερωματικές συναυλίες για μουσικούς όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιάννης Σπανός.

Η Πέγκυ Ζήνα αποτέλεσε την πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με τους περισσότερους θαυμαστές στο Facebook και κυκλοφόρησε το πρώτο video clip που συγκέντρωσε περισσότερα από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube («Μου Λείπεις»), ενώ υπήρξε κριτής στο «X Factor» (2015).

Σύντομα, η Panik Records και η Πέγκυ Ζήνα θα παρουσιάσουν το πρώτο κοινό δισκογραφικό βήμα της, ένα τραγούδι που θα προστεθεί στη μακρά λίστα των επιτυχιών της.

ΠΗΓΗ