Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα μοιραστεί μαζί μας «κόσμους» και «χρόνους» στους οποίους μόνο η μουσική μπορεί να μας ταξιδέψει.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, μετά τις sold out χειμερινές εμφανίσεις της, επιστρέφει με jazz διάθεση αυτή την άνοιξη για τρεις νέες ξεχωριστές παραστάσεις στο «Half Note» στις 8, 9 και 10 Απριλίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός ξεδιπλώνει μία ακόμη καλλιτεχνική της πτυχή και μοιράζεται μαζί μας κάτι που από ότι φαίνεται αγαπήθηκε πολύ από το κοινό της Αθήνας!

Στον ιστορικό χώρο του «Half Note», η Παυλίνα Βουλγαράκη θα μας ταξιδέψει με τις ερμηνείες και την ενέργειά της σε τραγούδια που έχουν νικήσει τον χρόνο.

Από την Αρλέτα και τον Ορφέα Περίδη στη Χαρούλα Αλέξιου και από τη Fiona Apple και τους Jefferson Airplane έως τη Nina Simone.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο «Half Note» (Τριβωνιανού 17, Μετς) με ένα ιδιαίτερο concept.

Θα τη συνοδεύει ένα εξαιρετικό κουαρτέτο μουσικών που αποτελείται από τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο στα τύμπανα, τον Μηνά Λιάκο στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Στέλιο Προβή στο μπάσο και τον Σπύρο Μάνεση στο πιάνο.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη φέρνει την άνοιξη στη σκηνή του «Half Note» και μοιράζεται μαζί μας «κόσμους» και «χρόνους» στους οποίους μόνο η μουσική μπορεί να μας ταξιδέψει.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω του viva.gr.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων
Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Aπριλίου στις 22:00
Κυριακή 10 Απριλίου στις 21:30

ΠΗΓΗ