Οι επόμενοι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Aπο τις πιο πολυσυζητημένες συναυλίες του καλοκαιριού είναι αυτές της περιοδείας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, η οποία συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία.

Το κοινό την υποδέχεται με ενθουσιασμό, τόσο στις προσωπικές της συναυλίες, όσο και σε αυτές μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια, η οποία πάντα εντυπωσιάζει με την μοναδική σκηνική παρουσία της, για άλλο ένα καλοκαίρι δίνει τον καλύτερο εαυτό της, χαρίζει απλόχερα στο κοινό την θετική αύρα της και φυσικά την αστέρευτη ενέργειά της.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στα καλύτερά της, ανεβαίνει στην σκηνή και γίνεται ένας πυρήνας που βγάζει φως κι ενέργεια.

Με τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό της, αλλά κι επιλεγμένες διασκευές, δημιουργεί απερίγραπτα συναισθήματα και, τραγούδι το τραγούδι, η φωνή του κόσμου γίνεται μία και τα κινητά «παίρνουν φωτιά».

Το κοινό της αγαπημένης Άλκηστης Πρωτοψάλτη αποτελείται πλέον σαφώς από τρεις γενιές και αυτό το διαπιστώνουμε σε κάθε της συναυλία όπου όλοι γίνονται στην κυριολεξία ένα.

Η καλοκαιρινή περιοδεία ολοκληρώνεται στο Ηρώδειο στις 14 Σεπτεμβρίου με την παράσταση με τίτλο «Τα τραγούδια της Μελίνας», σ’ ένα πρόγραμμα όπου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «συναντά» τη Μελίνα Μερκούρη. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν στην ένωση Μαζί Για Το Παιδί.

Οι επόμενες συναυλίες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη

11 Ιουλίου – Χανιά, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
12 Ιουλίου – Ρέθυμνο, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
14 Ιουλίου – Ηράκλειο, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
22 Ιουλίου – Γρεβενά, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
27 Ιουλίου – Χίος

1 Αυγούστου – Σάμος
3 Αυγούστου – Ρόδος
8 Αυγούστου – Μουδανιά
10 Αυγούστου – Σύρος
19 Αυγούστου – Πάρος
31 Αυγούστου – Λειβαδιά

7 Σεπτεμβρίου – Κομοτηνή, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
14 Σεπτεμβρίου – Ωδείο Ηρώδου Αττικού – «Τα τραγούδια της Μελίνας»

ΠΗΓΗ