Η Ρένα Μόρφη συνεχίζει τη δισκογραφική συνεργασία της με τον Φοίβο Δεληβοριά

Η Ρένα Μόρφη επιστρέφει δισκογραφικά και με τη βελούδινη φωνή της ερμηνεύει το νέο τραγούδι «Δε Με Ξέρεις» σε μουσική και στίχους του Φοίβου Δεληβοριά.

Η Ρένα Μόρφη, μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, συναντά για άλλη μία φορά τον πολυτάλαντο τραγουδοποιό Φοίβο Δεληβοριά, που πάντα αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές μας με τις δημιουργίες του.

Από τη δημιουργική σύμπραξη της Ρένας Μόρφη και του Φοίβου Δεληβοριά έχει προκύψει το επιτυχημένο τραγούδι «Όταν Σου Χορεύω» των 25 εκατομμυρίων προβολών, αλλά και τραγούδια όπως τα «Μαχαιριά», «Σε Έλεγα Αγάπη Μου» και «Πες Την Αλήθεια».

Η Ρένα Μόρφη συνεχίζει τη δισκογραφική συνεργασία της με τον Φοίβο Δεληβοριά και αυτή τη φορά παρουσιάζει το «Δε Με Ξέρεις», ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο ύφος του.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφει ο Ορέστης Φαληρέας.

«“Δε Με Ξέρεις”… Το δίδυμο Δεληβοριάς – Φαληρέας ξαναχτυπά. Μέσα στα υπέροχα πράγματα που κάνει και γράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς  μου χάρισε και αυτό το φανταστικό κομμάτι», σχολιάζει η Ρένα Μόρφη.

«Κάθε φορά που τραγουδάω Φοίβο νιώθω ότι ξεχειλίζω από αγάπη και περηφάνια που ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος είναι κομμάτι του εαυτού μου. Ύστερα το πήρε ο Ορέστης Φαληρέας και του έδωσε την πνοή που μόνο αυτός ξέρει», προσθέτει.

Το νέο τραγούδι της Ρένας Μόρφη μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας.

Το «Δε Με Ξέρεις» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ