Ένα τραγούδι που ακουμπάει στο σήμερα και δημιουργεί μία οικεία μουσική ατμόσφαιρα.

Η Σαββέρια Μαργιολά παρουσιάζει το νέο single της και τραγουδά «Ντύσε Με Στα Χρώματά Σου».

Το «Ντύσε Με Στα Χρώματά Σου» είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική δουλεία που ετοιμάζει η Σαββέρια Μαργιολά σε συνεργασία με τον Παντελή Κυραμαργιό.

Ο Παντελής Κυραμαργιός υπογράφει ολόκληρο το επερχόμενο άλμπουμ μουσικά και στιχουργικά.

Διαφήμιση

Το «Ντύσε Με Στα Χρώματά Σου» έφερε τη Σαββέρια Μαργιολά στο μουσικό σύμπαν του Παντελή δίνοντάς της μία αλλιώτικη καλλιτεχνική πνοή.

Ένα τραγούδι που ακουμπάει στο σήμερα και δημιουργεί από τον πρώτο λεπτό μία οικεία μουσική ατμόσφαιρα μέσα από τον ελληνικό ήχο του.

Παράλληλα, έχει παράλληλα και τη στιχουργική αμεσότητα που χαρακτηρίζει τον τρόπο γραφής του Παντελή Κυραμαργιού.

«Ντύσε με στα χρώματά σου / Κλείσε με στα βλέφαρά σου / Μίλα με σε κάθε γράμμα / Φίλα με σαν να ‘μαι τραύμα»

Το music video που συνοδεύει το τραγούδι «Ντύσε Με Στα Χρώματά Σου» της Σαββέριας Μαργιολά σκηνοθέτησε ο Πάνος Ηλιόπουλος.

Το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Σαββέριας Μαργιολά ήταν ένα ντουέτο με τον Παντελή Κυραμαργιό με τίτλο «Μικρό Τραγούδι Για Μεγάλους Έρωτες».

Το «Ντύσε Με Στα Χρώματά Σου» και το «Μικρό Τραγούδι Για Μεγάλους Έρωτες» είναι μία δέσμη φωτός η οποία γίνεται δέσμευση ότι η αγάπη θα εκπληρωθεί μέσα από τα τραγούδια της Σαββέριας Μαργιολά και του Παντελή Κυραμαργιού που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ