«Η Χαρά» πραγματεύεται το άπιαστο του λυτρωτικού συναισθήματος.

«Η Χαρά» είναι το νέο τραγούδι του Περικλή Κυπραίου σε ερμηνεία της σημαντικής ερμηνεύτριας Σαββέριας Μαργιολά που κυκλοφορεί ψηφιακά.

Είναι ο δεύτερος προπομπός του ολοκληρωμένου ψηφιακού άλμπουμ του ταλαντούχου τραγουδοποιού που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Είχε προηγηθεί η κυκλοφορία του τραγουδιού «Άλμπατρος» σε ερμηνεία του Μανόλη Ανδρουλιδάκη, του Θοδωρή Τρύφωνα του Αργύρη Μπακιρτζή και του Περικλή Κυπραίου.

Ο αξιόλογος Λαρισαίος τραγουδοποιός Περικλής Κυπραίος με έδρα την Πάτρα παρουσιάζει ένα εξαιρετικό τραγούδι που πιστοποιεί το πηγαίο δημιουργικό του χάρισμα.

«Η Χαρά» πραγματεύεται το άπιαστο αυτού του λυτρωτικού συναισθήματος με τρόπο πρωτότυπο και ποιητικό.

Η Σαββέρια Μαργιολά αποδίδει το τραγούδι με δύναμη και εκφραστικότητα δίνοντας για μία ακόμα φορά δείγματα της ερμηνευτικής της δεινότητας.

«Χαρά μου ψεύτρα κι όμορφη / Χαρά που δεν σε βρήκα, όπου κι αν σ’ έψαξα / Στου έρωτα το χρυσό κλουβί / Σε έκλεισα και δεν βγήκα / Μα πάλι σε έχασα»

Η ενορχήστρωση του κορυφαίου σολίστα της κιθάρας και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη συντελεί καθοριστικά στην αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Το τραγούδι «Η Χαρά» ανήκει στον νέο κύκλο 14 τραγουδιών του Περικλή Κυπραίου που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο κυκλοφορεί και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

ΠΗΓΗ