«Το Επόμενο Μου Δάκρυ» είναι το νέο τραγούδι της Σαλίνα Γαβαλά.

Η Σαλίνα Γαβαλά είναι μία από τις πιο δυνατές παρουσίες στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού.

Έχει ήδη αφήσει ένα έντονο μουσικό αποτύπωμα με δύο άλμπουμ, ζωντανές εμφανίσεις αλλά και τις δικές της μουσικοθεατρικές παραστάσεις αυτοβελτίωσης που χαρακτηρίζονται ως λυτρωτικές.

Η Σαλίνα Γαβαλά έχει σπουδάσει θεατρολογία, υποκριτική, χορό και μουσική. Η δραστηριότητά της έντονη, αλλά η αναγνώριση ήρθε με τη συμμετοχή της στην «Όμορφη Πόλη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης και στο Ηρώδειο.

Διαφήμιση

Η εσωτερική της ανάγκη για ανασκόπηση και αυτογνωσία και το πάθος της για το θέατρο και το τραγούδι την οδήγησε να τα ενώσει με τη συγγραφή δύο μουσικοθεατρικών έργων, το «Όνειρα Γλυκά» και το «Πάρτυ Γενεθλίων» που παρουσιάστηκαν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και στο Μέγαρο Μουσικής αντίστοιχα.

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Σαλίνας Γαβαλά κέρδισε κοινό και κριτικούς και οι παραστάσεις αυτές την καθιέρωσαν.

Ωστόσο, η μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και τα live είναι πάντα εκεί. Η φετινή χρονιά υπόσχεται ένα καινούργιο άλμπουμ από τη Σαλίνα Γαβαλά και ο προάγγελός του είναι το νέο τραγούδι με τίτλο «Το Επόμενο Μου Δάκρυ», σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Σταύρου Σταύρου, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η Σαλίνα Γαβαλά κλείνει τις πληγές, αφήνει πίσω το παρελθόν και τα τραύματα και αγκαλιάζει όσα θαύματα της φέρνει το μέλλον. Νικάει τα σκοτάδια της ψυχής της και επιλέγει το φως. Ξαναγράφει την ιστορία της με θετική ματιά και μετατρέπει τα δάκρυα λύπης σε δάκρυα χαράς.

Το τραγούδι «Το Επόμενο Μου Δάκρυ», ακούστηκε για πρώτη φορά στην παράσταση «Πάρτυ Γενεθλίων» και τώρα ξεκινά το καθολικό του ταξίδι.

Παράλληλα, η Σαλίνα Γαβαλά ετοιμάζει μια σειρά συναυλιών όπου θα βρεθεί στη σκηνή με αγαπημένους φίλους της, ηθοποιούς και τραγουδιστές.

ΠΗΓΗ