H Σοφία Μανουσάκη μας ταξιδεύει σε ένα μαγικό και συνάμα ευαίσθητο κόσμο.

H Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Δυο Σκιές» από τον επερχόμενο πρώτο προσωπικό δίσκο της.

Το «Δυο Σκιές» είναι μία δυναμική up-tempo μπαλάντα σε μουσική του διεθνούς φήμης Στέφανου Κορκολή και στίχους του καταξιωμένου Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Οι δύο δημιουργοί υπογράφουν επίσης όλα τα τραγούδια του νέου προσωπικού δίσκου της Σοφίας Μανουσάκη με τίτλο «Τι Είναι Ν’ Αγαπάς».

Διαφήμιση

Το τραγούδι «Δυο Σκιές» μεταφέρεται στην οθόνη μέσα από ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό music video από τον μετρ του είδους Κώστα Καρύδα.

Μέσα από τη χρήση καινοτόμων ειδικών εφέ, το music video μας ταξιδεύει σε ένα μαγικό και συνάμα ευαίσθητο κόσμο.

«Εκεί που αποφασίζω, απ’ τα σίγουρα να φύγω, εκεί ξαναγυρίζω, κουρνιάζω ακόμα λίγο… Κι εκεί που κάθε βράδυ, πακετάρω όσα έχω, αδειάζω τη βαλίτσα μου και πίσω πάλι τρέχω και δεν πάω πουθενά…»

Παράλληλα, η Σοφία Μανουσάκη προετοιμάζεται για τις δύο συναυλίες της στις 28 και 29 Απριλίου στο «Half Note Jazz Club».

Πρόκειται για τις πρώτες σόλο συναυλίες της ταλαντούχας τραγουδίστριας όπου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από την ξένη και εγχώρια μουσική σκηνή αλλά και νέα τραγούδια από το άλμπουμ της.

Το νέο τραγούδι «Δυο Σκιές» της Σοφίας Μανουσάκη κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ