«Αυτή τη στιγμή ζω ένα όνειρο, ό,τι και να πω είναι λίγο».

Η Αναστασία θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη στις καλοκαιρινές συναυλίες του.

Η ανερχόμενη Αναστασία, η οποία έχει ταρακουνήσει τα κοινωνικά δίκτυα και τα ραδιόφωνα με την επιτυχία της «Αμαρτίες», διασκέδασε πριν από λίγες ημέρες στο «Κέντρο Αθηνών» όπου ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης πραγματοποιεί sold out εμφανίσεις, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, για έξι συνεχόμενους μήνες και συνεχίζει.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κάλεσε επί σκηνής την Αναστασία και ανακοίνωσε πως φέτος το καλοκαίρι η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια θα βρίσκεται στο πλευρό του στις καλοκαιρινές συναυλίες του.

Η ίδια η Αναστασία, αφού τραγούδησε στη σκηνή του «Κέντρο Αθήνων» το viral hit «Αμαρτίες», δήλωσε τη συγκίνησή της για την επερχόμενη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Αυτή τη στιγμή ζω ένα όνειρο. Το να είναι δίπλα μου ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ευλογία και θέλημα Θεού. Ό,τι και να πω είναι λίγο», είπε με ειλικρίνεια.

Η Αναστασία εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Γιώργο Μαζωνάκη και μέσω στο Instagram, γράφοντας, απευθυνόμενη στον δημοφιλή καλλιτέχνη στον πληθυντικό: «Αν η ευτυχία είχε εικόνα θα ήταν σίγουρα το χαμόγελο που σχηματίζεται στα χείλη μου όταν είμαι μαζί σας. Ευλογία να βρίσκομαι κοντά σας, όνειρο. Το ταλέντο, η σκληρή δουλειά και η υπέροχη προσωπικότητα σας σας έχουν οδηγήσει όχι μόνο στην κορυφή αλλά και στις καρδιές μας.
Το ευχαριστώ είναι λίγο.»

Ενώ οι «Αμαρτίες» παραμένουν σταθερά στο No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart τις τελευταίες εβδομάδες, η Αναστασία βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί το νέο single της με τίτλο «Λίγο Λίγο», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company τον Ιούνιο.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει να πρωταγωνιστεί ραδιοφωνικά δισκογραφικά με την τεράστια επιτυχία του άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει».

Αν και το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» κυκλοφόρησε τo 2019, έχει καταγράψει ένα σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη ελληνική δισκογραφία, καθώς όλα τα τραγούδια του που έχουν προωθηθεί ως singles, έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart, όπως αποτυπώνεται από τη MediaInspector.

Δείτε τη δημοσίευση της Αναστασίας στο Instagram:

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ