Η συνεργασία της χρονιάς στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος Έλληνας καλλιτέχνης της γενιάς του, καλωσορίζει στη σκηνή του «Teatro Athens» τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά.

Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες σε μια σπουδαία μουσική συνάντηση από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεμίζει τον φετινό χειμώνα με κορυφαίες επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Κάθε του τραγούδι κατακτά τις καρδιές του κόσμου και την κορυφή στα digital charts, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube. Κάθε του live εμφάνιση κάνει τον κόσμο μία παρέα, με στιγμές γεμάτες μουσική και συναίσθημα.

Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς ανατρέπει τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης με ένα εκρηκτικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, γεμάτο ένταση και πολλές εκπλήξεις για το αγαπημένο του κοινό.

Ο Σάκης Ρουβάς θα μας χαρίσει με τη μοναδική ερμηνεία του τραγούδια που λατρέψαμε, που έχουν ντύσει με τους στίχους και τις μελωδίες τους δικές μας ξεχωριστές στιγμές και έχουν κάνει τις καρδιές μας να χτυπούν δυνατά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς σε μια καλλιτεχνική συνύπαρξη με ασυγκράτητη ενέργεια, κοινή αισθητική και αντίληψη γύρω από τη μουσική, με κύριο μέλημα την ψυχαγωγία του κοινού.

Το «Teatro Athens» για ακόμη μια χρονιά καινοτομεί, παρουσιάζοντας την πιο σύγχρονη πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.

ΠΗΓΗ