Ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκαν το μικρόφωνο με τον Αντώνη Ρέμο.

Ακόμα μία μουσική συνάντηση κορυφής έλαβε χώρα στο «Έναστρον», όπου ο Αντώνης Ρέμος διασκέδασε με τις ΜΕΛΙSSES και τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Αντώνης Ρέμος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό τους Υβόννη Μπόσνιακ και φιλικά τους πρόσωπα, βρέθηκε στο «Έναστρον» το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου.

Ο Χρήστος Μάστορας καλωσόρισε τον Αντώνη Ρέμο και τον κάλεσε επί σκηνής, με το κοινό να χειροκροτεί θερμά.

Διαφήμιση

Ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ έκανε ντουέτα με τον πολυτάλαντο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES σε τραγούδια όπως τα «Έσπασε η Νύχτα», «Θα ‘Πρεπε» και «Μείνε», αλλά και τη μεγάλη επιτυχία «Το Κύμα» του συγκροτήματος.

Η συνέχεια δόθηκε στο «Έναστρον» με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο δύο ακόμα αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία του, το «Έτσι Ξαφνικά» και το «Δυο Ψέματα».

Ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι έχουν συνυπάρξει τηλεοπτικά αλλά και μουσικά, ξύπνησαν αναμνήσεις από την τελευταία συνεργασία τους στη σκηνή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τη σεζόν 2019 – 2020.

Τα μαγικά βράδια στο «Έναστρον», που έγιναν πόλος έλξης από την πρώτη στιγμή, συνεχίζονται δυναμικά.

Οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή κάνουν την καρδιά της μουσικής να χτυπά δυνατά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έχοντας μαζί τους τόσο τους Kings όσο και την Τάνια Μπρεάζου.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ