«Ο αδερφός μου είναι πάντα εδώ με τα τραγούδια του, όμως πάντα θα μου λείπει».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τη σύγκριση που υπάρχει με τον αδικοχαμένο αδελφό του Παντελή Παντελίδη και την πληγή που του έχει αφήσει η απώλειά του.

«Ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Δεν θα τους πείσω με κάποιον άλλον τρόπο παρά μόνο με τη δουλειά μου. Δεν με αγγίζουν αυτά τα σχόλια, όμως με αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη βελτίωσή μου ως καλλιτέχνη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τα κακοπροαίρετα σχόλια.

«Ακούω κάθε κριτική με χαρά για να διορθώνομαι, αν χρειάζεται. Κανείς δεν είναι τέλειος, πόσω μάλλον κάποιος στην ηλικία μου, που τώρα ξεκινάει. Εγώ θέλω να μιλώ με τη δουλειά μου», συνέχισε.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε επίσης αγαπημένη συνήθεια του Παντελή Παντελίδη.

«Του άρεσε να φτιάχνει η μαμά μας πεϊνιρλί και φακές και έφτιαχνε και ο Παντελής πεϊνιρλί. Του άρεσε πολύ να μαγειρεύει, ειδικά όταν πήγε και έμεινε μόνος του. Ο αδερφός μου είναι πάντα εδώ με τα τραγούδια του, όμως πάντα θα μου λείπει», είπε.

Προ ημερών, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης είχε πει μιλώντας στο Mega: «Με ενέπνευσαν και ο Παντελής και ο πατέρας μου ώστε να γίνω τραγουδιστής. Θα κάνω αυτό που αγαπάω, θα δουλέψω για να γίνομαι καλύτερος, αν δεν έκανα κάτι καλά δεν θα με σύγκριναν με τον Παντελή».

Για τον Κωνσταντίνο και την οικογένειά του ο Παντελής Παντελίδης δεν έχει ξεχαστεί και ο χρόνος δεν μπορεί να κλείσει την πληγή της απώλειας του.

«Στο σχολείο, μου ζητούσαν αυτόγραφα του Παντελή. Μετά το δυστύχημα του Παντελή είμαστε πιο επιφυλακτικοί, κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο», αποκάλυψε σχετικά με τον θάνατο του αδελφού του.

«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει φύγει ποτέ, είναι στο σπίτι μας, τον ακούμε στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα για αυτόν, ο χρόνος δεν είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, είναι σαν χθες»,  πρόσθεσε.

Τέλος, σχετικά με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια που άφησε πίσω του ο αδελφός του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης δήλωσε ότι: «Υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό και κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια και με τη φωνή του Παντελή».

ΠΗΓΗ