Η Τάμτα ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας».

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop, επιστρέφει με το νέο single «Pandora».

Η πάντα ανατρεπτική και trendsetter Τάμτα έχει καταφέρει μέσα στο πέρασμα των χρόνων να αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική δισκογραφία.

Προτείνει νέους ήχους, παρουσιάζει εικόνες που εντυπωσιάζουν και μεταφέρει μέσα από τα τραγούδια της σπουδαία μηνύματα στους ακροατές που την ακολουθούν πιστά από το ξεκίνημα της καριέρας της.

Μέσα από το νέο της τραγούδι «Pandora», η Τάμτα μιλάει για τον δυναμισμό κάθε σύγχρονης γυναίκας, για την αυτάρκεια, την αυτονομία και την ανεξαρτησία του θηλυκού γένους.

Μέσα από την τέχνη της μουσικής, η Τάμτα ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» από το οποίο στο τέλος το μόνο που μένει σύμφωνα με τη μυθολογία είναι η ελπίδα, που έρχεται να εξαλείψει την σκληρότητα και τις δυσκολίες του σήμερα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Τους στίχους και τη μουσική του «Pandora» υπογράφουν ο Teo Pouzbouris και ο Ody Icons.

Η Τάμτα παρουσίασε για πρώτη φορά το «Pandora» κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2022, όπου συνάντησε επίσης τον μουσικό παραγωγό IAMSTRONG στο «Azucar / Ανεξήγητο».

Το νέο single της Τάμτα κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ