Η Τάνια Καρρά ξυπνά αναμνήσεις.

Η Τάνια Καρρά φέρνει στο σήμερα μία από τις μεγάλες ελληνικές επιτυχίες των ‘00s και τραγουδά «Πού Να Φανταστώ».

Το «Πού Να Φανταστώ» είναι ένα δυνατό τσιφτετέλι που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 από την Ειρήνη Μερκούρη.

Μέχρι σήμερα, το «Πού Να Φανταστώ» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδι εκείνης της περιόδου.

Διαφήμιση

Με το μοναδικό της ταμπεραμέντο, η Τάνια Καρρά, η ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια, μας κάνει να αγαπήσουμε και να χορέψουμε ξανά το «Πού Να Φανταστώ».

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εξίσου δυναμικό video, με ατμόσφαιρα παρέας, που γυρίστηκε με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Η μουσική του «Πού Να Φανταστώ» ανήκει στον Μάριο Ψιμόπουλου και τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει η Εύη Δρούτσα, δύο δημιουργοί που έχουν υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.

Το «Πού Να Φανταστώ» δίνει συνέχεια στο κύμα των διασκευών παλαιότερων τραγουδιών που έχουν κατακλύσει την ελληνική δισκογραφία και κατακτούν τις καρδιές.

Η Τάνια Καρρά ξυπνά μία αίσθηση νοσταλγίας με το «Πού Να Φανταστώ» και δίνει το χρώμα της στο τραγούδι, επιτρέποντας στους ακροατές να ξαναζήσουν αγαπημένες αναμνήσεις.

«Πού να φανταστώ πως θα τρελαθείς / Πως θα σου τη δώσει και θα εκραγείς / Να παραμιλάς και να μου πουλάς / Ψέματα για ό,τι άφορα εμάς»

Το «Πού Να Φανταστώ» από την Τάνια Καρρά κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ