Ένα τραγούδι από το «γεια – the musical».

Τζώρτζια Κεφαλά, η θρυλική φωνή του συγκροτήματος των ΜΠΛΕ, ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Λάθος Άνθρωπος» του Φοίβου.

Το «Λάθος Άνθρωπος» ήταν ένα από τα τραγούδια που είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία και είχε ξεχωρίσει από τον πολυπλατινένιο δίσκο «Γεια».

Η συνεργασία του Φοίβου και της Τζώρτζιας Κεφαλά προέκυψε μέσα από τη μεταφορά σε
μιούζικαλ του «Γεια», ένα από τα πλέον επιτυχημένα και εμβληματικά άλμπουμ της τελευταίας εικοσαετίας.

Η Τζώρτζια Κεφαλά με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της μας μεταφέρει σε έναν σκοτεινό και ενοχικό εσωτερικό κόσμο, γεμάτο από συναισθήματα που αλληλοσυγκρούονται.

Μια αισθαντική μπαλάντα, που καθηλώνει με τον δυναμισμό και την ψυχική ένταση της. Η καρδιά έρχεται αντιμέτωπη με τη λογική.

Η σκηνοθετική προσέγγιση από τον Σπύρο Φυλακτό μας μεταφέρει με τον πιο εκφραστικό τρόπο τη διαρκή εσωτερική πάλη με τον ίδιο μας τον εαυτό σε ένα music video υψηλής αισθητικής.

Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα έντονες σε ένα ζοφερό και μελαγχολικό περιβάλλον. Αποτυπώνεται η αγωνία και η προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, να δεχτούμε την αλήθεια και παγιδευόμαστε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Ο «Λάθος Άνθρωπος» μπορεί να σε εγκλωβίσει στο σκοτάδι ή να σε οδηγήσει στο φως; Ποια είναι τελικά τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι επιλέξαμε τον «Λάθος Άνθρωπο»;

Κυκλοφορεί από τη Spicy.

ΠΗΓΗ