Η υπέροχη μπαλάντα «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό» της Marseaux επανήλθε στις προτιμήσεις του κοινού – Η οντισιόν διαγωνιζόμενης στο «X Factor» που ξεχώρισε

Ήταν Οκτώβριος του 2021 όταν η Marseaux κυκλοφόρησε το τρίτο κατά σειρά μουσικό βίντεο του άλμπουμ της «Chica», για το ντουέτο της με τον dPans στο τραγούδι «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό», μία πανέμορφη, τρυφερή και νοσταλγική μπαλάντα.

Λίγες ημέρα νωρίτερα, η πολυδιάστατη performer είχε διακριθεί διεθνώς και είχε εμφανιστεί στην Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα της Ελλάδας και της Κύπρου συμμετέχοντας στην παγκόσμία καμπάνια «EQUAL» του Spotify για τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Λίγες ώρες αργότερα, το μουσικό βίντεο «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό» εμφανίστηκε στα trending videos του YouTube στην Ελλάδα.

Η «φωτιά» του τραγουδιού αναζωπυρώθηκε και πάλι πριν από λίγες μέρες, χάρη σε μία οντισιόν στο «X Factor».

Η νεαρή Κατερίνα Λαζαρίδου από την Θεσσαλονίκη επέλεξε για την οντισιόν της το τραγούδι της Marseaux, έκλεψε τις εντυπώσεις, πέρασε κατευθείαν στην επόμενη φάση του «X Factor»

Η οντισιόν της εμφανίστηκε στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube και το «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό» της Marseaux άρχισε να ακούγεται και πάλι δυνατά σε όλες τις πλατφόρμες και τα social media, ενώ ξεχώρισε και στο TikTok, όπου έχουν δημιουργηθεί δεκάδες βίντεο με αποσπάσματα του τραγουδιού.

Όλα αυτά ενώ συνεχίζει την ανοδική πορεία του το νέο single της Marseaux με τίτλο «Πρέπει Να Φύγει», το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Η Marseaux ενώνει τις δυνάμεις της στο «Πρέπει Να Φύγει» με τον Solmeister και τον dPans σε ένα τραγούδι που δεν θα «φύγει» σύντομα από το μυαλό σας.

Το single «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό» και το άλμπουμ «Chica» της Marseaux κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ