Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Rise» που είναι αφιερωμένη στην απίστευτη διαδρομή της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φωτογραφίζεται με την οικογένεια Αντετοκούνμπο και στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την ταινία «Rise».

Το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε το «παρών» στην προβολή της ταινίας «Rise» που εξιστορεί τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο, καθώς ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς προσκεκλημένους της ειδικής προβολής στο γήπεδο μπάσκετ στα Σεπόλια.

Σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη βραδιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρακολούθησε την ταινία φανερά συγκινημένος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημοσίευσε και δύο ξεχωριστές φωτογραφίες με την οικογένεια Αντετοκούμπο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη μητέρα τους, σημειώνοντας: «Η οικογένεια, το ταλέντο, ο Θεός…η ΜΑΝΑ».

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, στα Mad Video Music Awards 2022, ο Φράνσις Αντετοκούμπο, μαζί με την Εύη Καλογηροπούλου, σκηνοθέτρια της βραβευμένης ταινίας στις Κάννες «Στο Θρόνο του Ξέρξη», στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Μαζωνάκης, του απένειμαν το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς για το «Τόσα Βράδια».

Δείτε τη στιγμή της απονομής όπως τη μοιράστηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον λογαριασμό του στο TikTok εδώ.

H ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» είναι η πραγματική ιστορία θριάμβου της πρώτης, και αξιοθαύμαστης, οικογένειας με τρεις γιους που έγιναν πρωταθλητές του NBA στην ιστορία του θεσμού, τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, και τον Κώστα Αντετοκούνμπο των Λέικερς, καθώς και του νεαρότερου αδερφού τους, του Άλεξ.

Το κοινό δεν έχει ξαναδεί παρόμοια ιστορία με αυτήν της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που συνδυάζει νιγηριανές ρίζες, ελληνική εθνικότητα και εκπληκτικές αθλητικές ικανότητες.

Η ταινία «Rise» (Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο) είναι διαθέσιμη στο Disney+.

Εν τω μεταξύ, ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έκανε  από τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 24 Ιουνίου την πρεμιέρα της καλοκαιρινής περιοδείας του με την πρώτη του sold out συναυλία, την πρώτη «ΜΑΖΩΞΗ» για το φετινό καλοκαίρι, από την οποία μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.



ΠΗΓΗ