Η Χριστίνα Καλοτίνη αφήνει πολλές υποσχέσεις με το πρώτο τραγούδι της.

Η Χριστίνα Καλοτίνη, μία νέα και ταλαντούχα τραγουδίστρια με ξεχωριστή χροιά, κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το «Φώναξέ Το».

Φρέσκο και δυναμικό, με την ιδιαίτερη φωνή της Χριστίνας Καλοτίνη, το «Φώναξέ Το» είναι ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ από το πρώτο άκουσμα.

Το «Φώναξέ Το» υπογράφουν η ίδια η Χριστίνα Καλοτίνη στη μουσική και η Μαρία Καλοτίνη στους στίχους, ενώ την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή έκανε η δημιουργική ομάδα των Arcade.

Η Χριστίνα Καλοτίνη αφήνει πολλές υποσχέσεις με την πολύ όμορφη φωνή της και την εκφραστική ερμηνεία της καθώς τραγουδά «Φώναξέ Το».

Το νέο τραγούδι της συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Κώστας Καρύδας.

«Κοίτα τα μάτια μου και φώναξέ το / Για εμένα χρόνο σου εδώ πια σταματά
/ Μην το κουράζεις άλλο τέλειωσέ το / Με μία τελεία που για πάντα θα πονά /
Κοίτα τα μάτια μου και φώναξέ το / Δεν είμαι τίποτα για σένα τώρα πια / Είμαι τσιγάρο αφημένο στο πακέτο / Δεν θα τα ανάψεις δεν σου έμεινε φωτιά»

Η Χριστίνα Καλοτίνη έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μουσικών Σπουδών στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών, σπουδάζει στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας και ανώτερων θεωρητικών.

Το «Φώναξέ Το» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την την Arcade Music και την Panik Records.

ΠΗΓΗ