Η Χριστίνα Σάλτη τραγουδά πέντε μεγάλες επιτυχίες.

Η Χριστίνα Σάλτη παρουσιάζει ένα μοναδικό live medley και φέρνει στο σήμερα πέντε μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη.

Η αρχή γίνεται με το «Παράλληλη Αγάπη», ένα τραγούδι που η Χριστίνα Σάλτη έκανε ξανά επιτυχία 24 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του.

Μεταξύ άλλων, το «Παράλληλη Αγάπη», σε στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, έγινε χρυσό σε digital streams μέσα από την εκτέλεση της Χριστίνας Σάλτη και ανέβηκε στο No. 1 στις γενικές τάσεις του YouTube, όπου μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια views σε σχεδόν δύο μήνες.

Διαφήμιση

Το «Παράλληλη Αγάπη» έχει εκτιναχθεί επίσης στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay, καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο. 2 του Ελληνικού Airplay Chart και δεν λείπει από κανένα DJ set.

Με την εξαιρετική φωνή της, η Χριστίνα Σάλτη ερμηνεύει στο νέο live medley άλλα τέσσερα ξεχωριστά τραγούδια σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στις αρχές του 2000.

Πρόκειται για το «Έκανα Τη Νύχτα Μέρα», σε στίχους του Δημήτρη Πάτσιου, το οποίο τραγούδησε πρώτος ο Γιώργος Τσαλίκης και το «Αν Φύγεις», σε στίχους του Πάνου Φαλάρα, το οποίο αγαπήθηκε αρχικά από την εκτέλεση του Νίκου Βέρτη.

Επίσης, η Χριστίνα Σάλτη τραγουδά το «Μου Φτάνει Να ‘Χω Εσένα», σε στίχους του Δημήτρη Τσάφα, ένα τραγούδι που τραγούδησε πρώτος ο Γιώργος Γιαννιάς και το τραγούδι «Τη Μοναξιά Φοβάμαι», σε στίχους του Πάνου Φαλάρα, το οποίο έγινε γνωστό από την Αγγελική Ηλιάδη.

Το live medley συνοδεύεται από ένα video στο οποίο η Χριστίνα Σάλτη ερμηνεύει τα πέντε τραγούδια μοναδικά στο στούντιο ηχογράφησης και μας κάνει να τα αγαπήσουμε ξανά.

ΠΗΓΗ